Ahogy majdnem minden honlap, úgy a dynamic2100.hu is használ sütiket a weboldalain. Adatkezelési Nyilatkozat:
Az oldal böngészésével hozzájárulsz a sütik használatához.

www.dynamic2100.hu

Hálózat tervezés,tanácsadás

  • Posted on:  Szombat, 17 Március 2012 09:52
  • Written by 
Rate this item
(1 Vote)

Több éves kivitelezési, és üzemeltetési tapasztalatunk alapján segítünk Önnek, az Ön céljainak leginkább megfelelő eszközök kiválasztásában, illetve a hálózat topológiájának megtervezésében.(Nem feltétel a tőlünk történő eszköz vásárlás)

Teszteljük a megtervezett topológiát:

Cisco testlab

Ma már otthonában is szükség lehet strukturált hálózat kialakítására, tervezésére.

Leggyakoribb tervezéssel kapcsolatos megkereséseink új építésű házak, illetve irodák informatikai hálózatának tervezése.

 

Miért lehet ezen szolgáltatásunkra szüksége?

 

Új építésű ingatlan esetében elkerülhető a későbbi falon kívüli utólagos vezetékelés látványa.

Ma már sokat halljuk veszek egy olcsó „wifirútert” és kész. Nos, szerintünk is ez egy megoldás lehet , főleg ha az eszköz rosszul konfigurált, és ha Ön a személyes levelezését, képeit, dokumentumait (cég esetén szerződéseit, banki adatait jelszavait) megkívánja osztani épülete 400 méteres körzetében is. Sajnos tendencia az is, hogy szuper kis programok állnak rendelkezésére mindazoknak az interneten, akik hajlamosak az „ingyen élésre” és 5 perc alatt feltörik a nem megfelelően konfigurált „wifit”. (esetenként a megfelelően konfiguráltat is feltörik , ezért üzemeltetés során nem árt időközönként ellenőrizni eszközeinket. ;) )

Továbbiakban előnyös lehet az Ön számára ha elég egy színes, illetve esetleg egy lézer nyomtatót üzemeltetnie otthonában, irodájában, amikre több eszközzel is dolgozhat egyszerre. (gondolunk itt arra, hogy pl lehet 2 db asztali pc-je és 2 db hordozható notebookja, mégis elég az összes eszközhöz egy nyomtató)

Tervezéskor azt is figyelembe kell venni, hogy az adott helyzetben Önnek nem biztos hogy 4 számítógéphez egy 78.000.- HUF +Áfás berendezést kell vásárolnia a „net szétosztására”, de nem is 3.000.-HUF +Áfás „akciós” készülék lenne az ideális.

Miért?

Nos, a 78.000.-es az általában nagyon jó eszköz de Önnek nem fog megtérülni az ára míg az első nyugdíjat meg nem kapja. A 3.000.-huf +Áfás választáson meg olyan esetben örvendünk mikror a „végtelen totál-brutál internet csomag” több száz megás letöltési garanciás internet hozzáférése esetlegesen azért nem funkcionál mert nem tetszett figyelmesen elolvasni a külföldi tájékoztatót, miszerint az eszköz WAN portja 10Mbit!!! a LAN interfész 100Mbit!!!!(főleg nem javasolt az eszközök saját kútfejből történő szelekciója ha Önnek a WAN és LAN interfész kifejezések nem tűnnek ismerősnek)

Gyakori tapasztalatunk az is, mikor az iroda és otthon egy épületben található, egy internet hozzáféréssel. Gondolt már arra esetlegesen gyermekeik furcsa internetes programjai mivel gyakran egy alhálózatban vannak az Ön irodai számítógépeivel, önszántukon kívül a nagy világ minden szereplőjével negosztják cége bizalmas adatait? Ez a megoldás hatalmas biztonsági kockázatot hordoz magában, pedig van erre is megoldás.

 

Amennyiben önnek tanácsadásra lenne szüksége kérjük tiszteljen meg minket bizalmával és keressen bennünket elérhetőségeink valamelyikén.

 Egy biztonságos router konfigurációt már 5.000.- Huf +Áfától vállalunk.

Read 8887 times Last modified on Vasárnap, 23 Március 2014 16:55
Istvan Kabai

Management of Information system
Információs rendszerek üzemeltetése

Skills:

Qualified MIKROTIK Certified Network Engineer,
MTCNA Cert ID: 1502NA553, MTCRE Cert ID: 1504RE010

Qualified ZyXEL Certified Network Engineer,
ZCNE Security Level 1 ZCNE No : 2192386,
ZCNE Security Level 2 ZCNE No : 2192391
VMware vSphere: Install, Configure, Manage [V5.1]
CISCO® CCNA, CISCO® CCNA Security
CISCO® Discovery ICND1, CISCO® Discovery ICND2
Nexans Cert. NCS-HU-16.066.5018 Structured cabling standards & design
Optical termination procedures, standards, Connector Assembly
SMB Linux server WEB, E-mail, Mysql, Samba
System building based on Microsoft
HTML,PHP,MYSQL,.Net,jQuery&AJAX

Website: www.kabacus.hu

Pay Pal

HP Business Partner Zyxel Partner