Ahogy majdnem minden honlap, úgy a dynamic2100.hu is használ sütiket a weboldalain. Adatkezelési Nyilatkozat:
Az oldal böngészésével hozzájárulsz a sütik használatához.

www.dynamic2100.hu

weboldal készítés

  • Posted on:  Vasárnap, 04 Március 2012 18:44
  • Written by 
Rate this item
(0 votes)

Már havi 5.000.- huf +áfá -tól vállaljuk weboldalainak:

  • rendszeres frissítését, hogy az ön látogatói naprakész információkhoz jussanak
  • folyamatos monitorozását, védelmét a támadókkal szemben,  (túlterheléses vagy bruteforce, vagy SQL injection  támadási módszerekkel szemben)
  • rendszeres, biztonsági mentését
  • rendszeres adatbázis mentését

 

Fejlesztés

A programozási nyelvek és a böngésző szoftverek folyamatos fejlődése miatt mindig nyílnak új lehetőségek, látványosabb megoldások , hogy az Ön már esetlegesen meglévő webtartalma kisebb változtatásokkal még vonzóbb legyen olvasóközönsége számára. Ezért vállaljuk egyedi program modulok, kiegészítők (mod-ok, plugin-ek, flash reklámok) elkészítését, vagy utólagos módosítását PHP, JavaScript SQL nyelven. Támogatott Tartalomkezelő rendszerek (CMS) E107, Joomla. Vállalunk ezen kívül egyedi webtartalmak leprogramozását is, azon esetekben ahol nemszükséges a CMS rendszerek használata illetve nem áll rendelkezésre adatbázis kapcsolat.

Honlap készítés

Szerintünk nem kell mindig százezrekben gondolkodni, a legolcsóbb weblapunk eddig csupán  30.000.- huf ba került mivel a cél az volt, a látogatóval megismertesse a vállalkozást. Néha elég egy dizájnos, lényegre törő tartalommal rendelkező nem túlbonyolított és meg drágított honlap. Kedvenc mondásunk a "kevesebb néha több".

Mindig felhívjuk ügyfeleinknek a figyelmét arra hogy alaposan gondolják át mit is szeretnének egy web oldaltól.
Lehet készíteni többszázezres webportált oly divatos webáruházzal napi frissítéssel, de ha nincs kapacitás esetlegesen mondjuk a 100.000-es cikktörzs frissítésére, képekkel illusztrációkkal való naprakész ellátására, akkor egy egyszerűbb elrendezés is elég lett volna. Amennyiben 60 nap elteltével a nem megfelelően frissített honlap hamis adatokkal látja el a látogatót, bizalmatlanságot kelt, negatív kritikákat hoz, pont az ellenkezőt fogja megvalósítani mint ami az eredeti nemes szándék volt.
A rosszul szervezett honlap rosszabb mintha nem is lenne. Webáruháznál mindenki gondolja végig a csomagküldést, számlázást, a vevők folyamatos tájékoztatását. Biztos mindenki rendelt már olyan webshopon keresztül ahol azt sem tudta van-e a termék készleten , vagy egyáltalán elküldték e már a terméket, vagy mikor jön a futár.de a legjobb mikor véglegesíti a rendelést még annyi információt sem kap hogy történt e valami hatása a vásárlás gomb megnyomásának. Mindig tartsa szemelőtt, hogy az oldal elsősorban az Ön által megjeleníteni kívánt tartalomtól lessz olvasott, látványos. A legbonyolultabb modulokkal felszerelt CMS rendszer sem lesz érdekes 1 soros cikkekkel.


Lássunk tisztán.

Mindezekre csak azért hívjuk fel a figyelmet mert sokan úgy gondolják egy honlap a megoldás minden problémára. Igen, egy jó honlap sok mindenre lehet megoldás. Reklám, ügyfélkapcsolat, publikálás. Téves hiedelem, "ha lesz weblapom belekerülök minden keresőbe mindenki engem olvas".

Legkedvesebb témánk "a legyünk benne xy keresőbe az első 5-be" Számoljunk hölgyeim és uraim. Csak országunkat alapul véve vegyünk alapul 500.000 vállalkozást ki honlappal rendelkezik. A honlap egyfajta avatar (kivetülés, megjelenés, elérhetőség) az interneten egy adott személyről, vagy vállalkozásról. Ha névjegykártyáján feltünteti elérhetőségként, a célszemély beírva böngészőjébe a kapott címet, válaszul megjelenik az Ön honlapja. Olyan ez mint a telefonszám. Ön benne van Magyarország első 5 telefonszámában? Jó válasz szokott lenni, hogy fizetett hirdetés. Igen ennek a fontos dolognak tudatában kell lennie. Lehet trükközni keresőszavakkal, vagy annyira divatos SEO  (Search Engine Optimize ami nem más, mint kereső motor optimalizálás. )
Kérdés: mikor már minden honlap seo-s, és mindenki fizet x 10ezer forintot, hogy benne legyen az első 5 -ben, 1 keresőben (mert több is létezik ugye csak mindig elfeljtjük...) akkor 500.000  első 5 találattal állunk majd szemben, ami az is lehet hogy az Ön lapja a 499.999 lesz az első 5 -ösök között? (És ha SEO után sem kerül az első 5-be? Biztosan az élet kemény, biztos mások SEO-sabbak voltak mint az Ön SEO ja. ;) pffff)

A weboldal megrendelésekre is igaz ma már a felborult értékrend, de szeretnénk felhívni a figyelmet,  ne az eszköz legyen itt is a cél. Honlapnál a cél a megfelelő honlap, a megtalálását elősegítő egyik eszköz a kereső.

Véleményünk szerint valóban legyenek meg az ajánlott SEO javaslat szerint a megfelelő szavak a megfelelő helyeken és készítéskor mi nem is kérünk +1.000.000.- Huf -ot,(ma ez divatos) hogy SEO-s legyen a lapja, mert alapból az lesz. Így fogjuk elkészíteni.

Read 6981 times Last modified on Szerda, 27 November 2013 22:25
Istvan Kabai

Management of Information system
Információs rendszerek üzemeltetése

Skills:

Qualified MIKROTIK Certified Network Engineer,
MTCNA Cert ID: 1502NA553, MTCRE Cert ID: 1504RE010

Qualified ZyXEL Certified Network Engineer,
ZCNE Security Level 1 ZCNE No : 2192386,
ZCNE Security Level 2 ZCNE No : 2192391
VMware vSphere: Install, Configure, Manage [V5.1]
CISCO® CCNA, CISCO® CCNA Security
CISCO® Discovery ICND1, CISCO® Discovery ICND2
Nexans Cert. NCS-HU-16.066.5018 Structured cabling standards & design
Optical termination procedures, standards, Connector Assembly
SMB Linux server WEB, E-mail, Mysql, Samba
System building based on Microsoft
HTML,PHP,MYSQL,.Net,jQuery&AJAX

Website: www.kabacus.hu
More in this category: Távoli felügyelet »

Pay Pal

HP Business Partner Zyxel Partner